Επιλογή Σελίδας

Πολυχώρος

311626_394410430613969_2002373156_nO Μουσειακός Πολυχώρος μας ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2010.Δημιουργήθηκε οργανώθηκε και εξοπλίστηκε με πολύ μεράκι και αγάπη και με αποκλειστική οικονομική στήριξη των μελών του Παγκρητίου Συλλόγου Οχημάτων Εποχής και ο οποίος παραδόθηκε στο κοινό ένα χρόνο μετά την συντήρηση του και είναι επισκέψιμος όλο το καλοκαίρι κάθε Σάββατο απόγευμα ενώ το χειμώνα δέχεται οργανωμένες εκδρομές και σχολεία μετά από ραντεβού.

Στο χώρο λειτουργεί μόνιμη έκθεση παλιάς φωτογραφίας με πάνω από εκατό ανέκδοτες φωτογραφίες από το 1928 μέχρι και το 1980 ενώ στον ίδιο χώρο υπάρχει και αρκετός μηχανολογικός εξοπλισμός, ραδιόφωνα, ταξίμετρα, συστήματα τροφοδοσίας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών κλασικών οχημάτων, παλιές μοτοσικλέτες, και κινητήρες κλασικών οχημάτων, κλασικά μοτοποδήλατα, παλιό στρατιωτικό υλικό, και αρκετά άλλα Μουσειακά εκθέματα που μπορεί να θαυμάσει ο επισκέπτης από κοντά.

Στον ίδιο χώρο στεγάζετε το Τοπικό συμβούλιο Έξω Λακωνίων  ενώ λειτουργεί και κάθε Πέμπτη Ιατρείο για τους κατοίκους της περιοχής. Κατά την διάρκεια του χρόνου εσωτερικά αλλά και εξωτερικά του  Μουσειακού Πολυχώρου μας πραγματοποιούνται  διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνετε και εθελοντική αιμοδοσία.

Ο Σύλλογος μας οφείλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το Δημοτικό Διαμέρισμα Έξω Λακωνίων και τον Δήμο Αγίου Νικολάου για την παραχώρηση του χώρου ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής για την πολύ ωραία συνεργασία μας.


From Πολυχώρος ΠΑ.Σ.Ο.Ε. Posted by ΠΑγκρήτιος Συλλογος Οχημάτων Εποχης on 12/14/2011 (12 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2